Mauri Laakso

Olen etuoikeutettu,koska olen saanut työskennellä sekä yritysten, että oppilaitosten kanssa. Kysymys on vuorovaikutuksesta, motivaatiosta ja oman osaamisen ymmärtämisestä. Olen intohimoisen kiinnostunut ihmisen osaamisesta ja vuorovaikutustaidoista.

Olen oppimisen ja osallistavien työtapojen kouluttaja. Pelillisyys on tärkeä osa koulutuksiani. Luon ja suunnittelen, sekä koulutan. Toteutan koulutuksissani sitä, mitä koulutan. Olen lisäksi vuorovaikutus- ja voimavarakouluttaja. (trainer, Coach) Kouluttaminen on kokonaisvaltaista toimintaa, jossa osaamiseen liittyy aina hyvinvointi ja positiivinen asenne.

Ylläpidän Pelipeda-sivustoa, johon päivitän erilaisia pelillisyyteen ja pelioppimiseen liittyviä linkkejä.

Takana on yli 20 vuotta opettajan- ja täydennyskouluttamista.

Tutustu myös etusivun muihin artikkeleihin: ”Miksi?” ”Miten?” ”Mitä?” ”Julkaisuja” ja ”Kenen kanssa”

Jos kiinnostut:

Mauri Laakso
mauri.j.laakso@gmail.com
0405806185
LinkedIn


Tilaa pelipeda-uutiskirje

Vastaa