Yritysten pelillisyys!

Oletko huomannut, että joskus päiväsi muodostuu aamusta saakka upeaksi onnistumisten sarjaksi ja huomaat olevasi rentoutunut, utelias ja valpas. Joudutko toisinaan yrittää kehittää päivällesi yhä uusia alkuja turhaan ja usein vielä päivän lopuksi kuitenkin toivot, että olisit jäänyt kotiin.

Mitä teet upeiden päivien aamussa? Miksi et toimisi niin joka aamu?
Oletko ajoittain ihmisten keskellä kaiken hallitseva hurmaava vaikuttaja ja toisinaan ruma ankanpoikanen. Mitä tapahtuu silloin, kun kaikki onnistuu? Haluaisitko ymmärtää, miten sanat, eleet, uskomuksesi ja tapasi toimia vaikuttavat siihen, miten muut ovat sinun kanssasi vuorovaikutuksessa?

Autan tiimisi jäseniä ymmärtämään itseään suhteessa koko tiimiin ja löytämään yksilöiden ja tiimin työn käänteentekevät mahdollisuudet.

hand-774847_1280
Pelillistäminen on kuin formuloiden moottorin turbo. Siitä ei ole huonossa moottorissa paljoa apua. Päin vastoin, se hajottaa loputkin heikot osat.
Pelillistämisellä edistetään ja tehostetaan yksilön ja tiimin motivaatiota, vuorovaikutusta, tehokkuutta, sekä jaksamista. Turvallinen ja innostava ilmapiiri syntyy, kun nuo kaikki asiat yhdistyvät. Kaikki liittyy kaikkeen. Siksi on löydettävä näitä yhdistävä avain. Tehokas tiimi on yleensä siellä, mistä kuuluu nauru.

Oppimista ei voi opettaa. Jokaisella on oma tapansa oppia. Jokainen, joka syttyy asialle, oppii sen. Sytytän, osallistan ja yhdistän. Siis pelillistän.

Kun haluat organisaatioosi uusia näkökulmia kouluttamiseen ja perehdyttämiseen, tilaa minulta kaksi koulutusta: Kouluttajakoulutus ja pelillisyyskoulutus.

 • Simulaatiot perehdyttämisessä
 • pelillisyys ja työ
 • pelillisyys ja vuorovaikutus

  grid-725269_640

  Ota yhteyttä. mauri.j.laakso@gmail.com

  0405806185

  Vastaa