Pelillisen ja leikillisen oppimisen suunnittelun työpajat

”Pelillisyys ei ole pelaamista.” – Mitä se sitten on? Käytännön leikkihetki isoillekin ihmisille.

Aamupäivä:

”Pelillisyys ei ole pelaamista”-workshopissa käymme läpi monipuolisen toimintaan sitouttamisen perusteet leikillisiä ja pelillisiä elementtejä käyttämällä. Teemme kaiken tekemällä konkreettisia demoja periaattella; ”Käytäntö on paras teoria”.

Kokonaisuus on kudottu yhteen välittömän palautteen ja pelillisyydelle tyypillisen kehittymistä ilmaisevan mittarin avulla. Kaikki asiat tehdään välineillä, jotka löytyvät jokaisen omasta luokasta. Digitaalisuus on mukana, jos niin haluat. Ota mukaan mobiililaite, johon olet ladannut QR-koodilukijan. Saat helppoja digi-ideoita. Keskitymme kuitenkin digin sijaan pedagogisiin asioihin.

Avaan jokaisen harjoituksen välissä pelillisyyteen liittyvän periaatteen, joten saat kokonaiskuvan samalla pelillisyyden laajemmasta hyödyntämisestä. Paja sopii kaikille opettajille varhaiskasvatuksesta aikuiskasvatukseen.

Ideaali osallistujamäärä on 12- 24 osallistujaa. Enemmänkin sopii, kunhan tiedän etukäteen.

Jokainen osallistuja saa sähköisen osaamismerkin, jonka voi liittää omaan blogiin tai kotisivulleen. osallistumisestaan. Myös pelillisyys- osaamistarra on tarjoilla.

Iltapäivän käytännön työskentelyn tavoite määritellään tilaajan kanssa yhteistyössä.

Kokonaisuuteen kuuluu ennakkovideo ja osallistujien tarpeiden kartoitus.

Koulutus voi olla neljän tunnin työpaja. Kuuden tunnin pajassa työstetään myös omia pelillisyysideoita. Halutessa omista ideoista voi saada vielä palautetta ja kehitysideoita webinaarissa pelillisyyspajan jälkeen sovittuna ajankohtana.

Kysy tarjousta!

info@maurilaakso.com
0405806185

Vastaa